* Algemene voorwaarden

1. Alle opgegeven prijzen zijn vermeld in euro`s en zijn inclusief kosten van verpakking en 21% BTW, exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten.
2. Alle artikelen die op de site staan kunnen besteld worden, mits deze niet uitverkocht zijn. Mocht een artikel desondanks toch al verkocht of uitverkocht zijn, dan kunt u geen rechten ontlenen aan uw koopopdracht. U krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht.
3. Betaling dient vooraf te geschieden onder vermelding van het ordernummer. Nadat we uw betaling hebben ontvangen gaat uw bestelling binnen 2 werkdagen op de post
4. Alle artikelen kunnen op afspraak afgehaald worden in Breda.
5. Het risico van verzending is voor Things you love. De verzending gaat via PostNL. Met de track & trace barcode die ik u doormail kunt u uw pakket zelf in de gaten houden. Dit geldt alleen voor Nederlandse klanten. Bij klanten uit het buitenland is alle risico (voor verlies of schade aan uw pakket of de inhoud ervan) voor de klant.
Bestellingen vanuit landen buiten Nederland kunnen niet geruild worden en worden ook niet retour genomen.
6.. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
7. Things you love hanteert een minimum order bedrag van 10 euro (exclusief verzendkosten). Hier worden helaas nooit uitzonderingen op gemaakt.
8. Bij retourzendingen zijn de kosten en het risico voor de klant. Nadat alle artikelen in perfecte staat bij ons retour zijn gekomen krijgt u van ons de betaling terug (minus de verzendkosten).
9. Alle kaarten worden zonder envelop geleverd.

Things you love (c) copyright 2017.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)